Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Om tidningen

INBLICK är en nyhetstidning med kristen profil som kommer ut varje vecka på torsdagar och lördagar, lördagens tidning kommer endast ut ​som e-tidning. Tidningen startade år 2009 med visionen att berätta om att Jesus lever och berör vanliga människor i deras vardag. Ambitionen var att plocka upp arvet efter tidningar som Evangelii Härold och Trons Värld och bli Sveriges ledande vittnesbördstidning, både genom att belysa hela kristenheten och innehålla personliga livsberättelser, reportage, undervisning, barn- och ungdomssidor och krönikor.

I början av år 2011 togs beslutet att utveckla INBLICK till en mer utpräglad nyhetstidning, med nyhetsbevakning som huvuduppgift. Nyhetsbevakningen förstärktes, redaktionen kompletterades med nya medarbetare och tidningen fick både TT- och Scanpix-abonnemang.

Redaktionen finns i Älmhult, men tidningen skriver om människor och händelser från hela Sverige. Tidningen trycks av Tryckeriet i Älmhult, ansvarig utgivare är Börje Claésson, chefredaktör är ​​Hans Marklund.

Välkommen att höra av dig!
 
Inblicks integritetspolicy kan du läsa här

INBLICK
Box 15
343 21 Älmhult
Besöksadress: Köpmangatan 9A, 
Älmhult (bredvid gamla IKEA-varuhuset)
Telefon 0476/132 70, 132 71
Maila: info@inblick.se
Facebook: Klicka här