Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Emmeli Ahlander om eventet från Sävsjö: "Allt är möjligt för Gud"

Monika Ekström | 14 jan , 2021
– Jag saknade en plats och ett nätverk som förenar oss kristna i den grund vi bygger våra liv på. En plats för vardagstro och för att få utvecklas och se Guds plan för våra liv och gå i den i nära gemenskap med Honom och varandra, förklarar en trött, men lycklig Emmeli Ahlander efter det digitala eventet där omkring 1000 personer i olika åldrar deltog.
Emmeli Ahlander (1)I fredags började en unik konferens på nätet. Det var Emmeli Ahlander från  Sävsjö som sjösatte sin vision att skapa en mötesplats för att lyfta och välsigna troende i Sverige och Norden. Målet var att skapa en trygg plats där troende kan stötta och växeldra och bana väg för varandra.
– En plats där vi får blomstra i våra gåvor, testa nya saker och utmanas att gå utanför bekvämlighetszonen så att vi frimodigt kan göra skillnad för vår omgivning och peka på ljuset, friden och hoppet, vägen, sanningen och livet - Jesus, fortsätter Emmeli.
Hon ville också skapa en bro till kyrkan för de som är sökare.
– Jag vill att de som är nyfikna på vad den kristna värdegrunden handlar om ska få känna sig välkomna och inkluderade i en öppen, varm och kärleksfull gemenskap.

Möjligt för Gud

Det var närmare 1000 anmälda och efter helgen fortsatte det att trilla in anmälningar till föreläsningar och workshops som ligger på nätet. Emmeli trodde aldrig att det skulle bli så stort.
– Att göra något så här stort hade jag aldrig vågat ens drömma om på egen hand. Men med Gud är ju allt möjligt.
De tre dagarna hade olika teman. Fredagen började med identitet i Gud. Lördagen handlade om att våga drömma och söndagens tema om mod och att våga gå.
– Vi måste först veta vilka vi är i och genom Jesus, det som står skrivet om oss och vem Gud är för att sedan förstå att Hans planer och vägar för oss är så mycket större än våra egna och att vi får och ska drömma stort tillsammans med Honom. Men så behöver vi också modet.
På förhand hade Emmeli spelat in samtal med 14 inspiratörer. Bland dem fanns Patricia Tudor Sandahl, Laila Dahl, Cajsa Tengblad och Lena-Maria Klingvall Vendelius. Efter varje samtal följde en frågestund live som deltagarna kunde vara med genom Zoom eller Facebook.
– Jag bad Herren leda i vilka jag skulle fråga och jag bad också att de som skulle tacka ja skulle vara enligt Guds vilja för den här helgen. På så sätt kändes det så skönt att jag lade över ansvaret på Honom, så för varje ja och nej kändes det precis som det skulle vara.

Vacker bukett

– Vi blev en vacker bukett med unika blommor av väldoft som bara Gud kunnat plocka ut för det här eventet och att alla gick så väl hand i hand med varandra.
Varje dag hade Emmeli en egen workshop live på Zoom och Facebook där hon utgick från boken "Utvald" som hon skrivit inför helgen.
– Jag ville bidra med det jag hade att ge och det jag gör genom mina planeringsverktyg; Skapa sätt i vår vardag som hjälper oss att prioritera det vi verkligen tycker är viktigt.
– Att inspirera och bidra till nya vanor som fyller oss med liv, tro och hopp från Guds ord och från varandra, tillsammans med en plan och ett mål mot våra drömmar.
Emmeli är överväldigad och tacksam över att helgen fick betyda så mycket för så många.
– Att det har varit en plats för längtan efter mer, mer av Gud och mer av gemenskap och att få blomma ut och våga mer i våra gåvor. Att ingen är den andra lik och att alla har sin plats att fylla och behövs, inget är för litet eller för stort och vi ska inte jämföra oss.
För att klara av förberedelserna och genomförandet har Emmeli fått kraft från Herren.

M​ONIKA EKSTRÖM