Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Salmonssons installeras på söndag

Monika Ekström | 08 jan , 2021
På söndag, 10 januari, välkomnas Marie och Stefan Salmonsson som pastorer i Citykyrkan i Älmhult. – Vi har en glädje över det som Börje och Britt har stått i bräschen för under så många år. Vi önskar att fortsätta på den vägen, säger de till Inblick.
AP3A0484_02 (1)I söndags bad Börje Claésson i Citykyrkan för sista gången som pastor. Nu lämnar han och Britt över stafettpinnen till Stefan och Marie Salomnsson.
– Vår dröm är att evangelium ska gå ut till Sverige i alla dess delar och där ser vi Kanal 10 som ett bra redskap, sa Stefan och Marie i en intervju med Inblick i slutet av förra året.

Utveckla ungdomarna

Redan i december började paret Salomonsson att medverka i mötena i Älmhult.
– Det som gläder mig är att församlingen har en bredd som vi gärna vill fånga upp och utveckla. Den kommande generationen är väldigt viktig att satsa på, berättade Stefan.
Något som avslöjades i december var att de kommer att starta med förberedelserna av en bibelskola i Älmhult så fort de är på plats.
– Bibelskolan ska kunna betjäna människor från så väl Sverige som från hela Norden och även vara webbaserad med teknikens hjälp.

Startade 1998

Citykyrkan startade i början av januari 1998 med Börje Claésson som en av pastorerna. När Börje i höstas nämnde för Britt att han tänkt på Stefan och Marie som efterträdare kunde hon bara bekräfta och säga att det hade hon redan fått till sig. Nu ser de båda framemot att få göra det som ligger dem varmast om hjärtat. Mötet då Marie och Stefan installeras börjar 17.00 på söndag och sänds live över You tube och Facebook.

MONIKA EKSTRÖM