Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Året som förändrade allt

Hans Marklund | 08 jan , 2021
Ytterligare ett år ligger bakom, ett år som kommer att gå till historien. Det kommer att vara omtalat i historieböckerna som året som förändrade världen.
iStock-1263897054 (1)Våra efterkommande kommer att prata om det precis som vi pratade om andra världskriget när vi läste historia i skolan. Ingenting kommer att bli som förut. Om vi drömmer om det, råder jag dig att ställas in dig på förändring. Året som gått har förändrat världen.

Donald Trump förlorade valet. Profeterna profeterade om hans valseger, men han förlorade. Trots alla försök att få valet ogiltigförklarat och president Trumps tal om att han blivit bestulen på valsegern förlorade han. Om president Trump skött sina kort bättre och agerat med större excellens hade han troligtvis vunnit valet. Han förlorade inte valet på sin politik. Med USA:s nye president Joe Biden kommer en förändring i både världspolitiken och i Mellanösternpolitiken. Israel och USA är långvariga allierade och deras samarbete är en strategisk tillgång för båda parter. Vissa av Trumps politiska gåvor till Netanyahu kommer troligtvis att överleva maktskiftet. Men Biden kommer förmodligen inte att vara fullt lika tillmötesgående i känsliga frågor om palestinier, israeliska bosättningar och relationerna med Teheran. Han har sagt att han vill gå in i kärnenergiavtalet igen, vilket kan komma att orsaka spänningar i de amerikansk-israeliska relationerna. Biden kommer inte att flytta tillbaka ambassaden till Tel Aviv, men troligtvis återuppta biståndet till palestinierna genom FN. Många hoppas också på att relationerna mellan USA och EU kommer att förbättras i och med presidentbytet. De handelstullar som infördes av Donald Trump på EU:s exportvaror till USA har försvårat handelsrelationerna. Likaså relationerna mellan USA och Kina, där de båda länderna infört extratullar på ett stort antal handelsvaror.

Året har också kännetecknats av coronapandemin som skakat hela världen. Utbrottet i Kina spred sig som en löpeld runt jorden i en första våg som efter en kort paus återkom i en stark andra våg. Hela samhället har tvingats ställa om och i flera länder stängde ner. Detta har påverkat och förändrat allt från det vardagliga sociala livet, arbetsmarknaden, näringslivet och framför allt ekonomin. Pandemin har också på allvar öppnat dörren till den digitala revolutionen. I takt med att företag stänger ner sina kontor jobbar människor hemifrån via nätet. Den digitala revolutionen har kommit för att stanna och vi har bara sett början på den utvecklingen. Många företag kommer att ställa om sin verksamhet också efter pandemin, då de ser en möjlighet att minska sina kostnader och öka effektiviteten. Jag kan se framför mig hur kontorslandskap minskas ner genom att de privata arbetsplatserna flyttas ut till hemmen och kvar blir ett mindre antal arbetsplatser med större konferensrum, digitalt utrustade med ny teknik för både digitala men också fysiska möten.

Det politiska lugnet med större samförstånd som rått under långa perioder av pandemin kommer att få sitt slut. Skuldfrågan kommer att diskuteras. Vem bär skulden för misslyckade strategier och höga dödstal? De ansvariga kommer att jagas fram via utredningar för att ställas till svars. Den politiska samförståndets smekmånad kommer att ta slut. Det är många faktorer som samspelar till förändringens år. Nu hoppas alla på att vaccineringen skall vara den slutliga lösningen. Ändå kommer det inte att vara tillräckligt. Det krävs ett djupare ingrepp i folksjälen. Det skakiga läget i världen har ökat den mentala ohälsan och oron och vi ser ett ökat andligt sökande. Det finns ett stort behov och en ökad efterfrågan efter en djupare tillfredsställelse. Det som på allvar kommer att förändra välden återstår och det finns ett folk som sitter på den lösningen. Ett förändringens år ligger bakom och inget kommer att bli som förut.

HANS MARKLUND