Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Niclas och Elin valde att lita på Gud

Maria Johansson | 08 okt , 2020
Efter att på var sitt håll bestämt sig för att följa Jesus, har egenföretagarna Elin och Niclas Ottvall sett att deras tro håller. När coronautbrottet kom och orosmolnen hopade sig visste de vem de skulle be om hjälp. – Skulle vi ens kunna betala hyran? Vi ropade till Gud, säger Elin.

ottvall_webb

Elin och Niclas Ottvall möttes genom församlingens musikarbete och de har fortsatt att spela och sjunga tillsammans.
– Lovsången skiftar fokus från våra egna begränsningar och inbjuder Jesus och hans närvaro att komma, säger Elin.
– All musik kan ge gåshud, som ett riktigt bra gitarrsolo till exempel, men med lovsången kommer Guds närvaro och det händer saker. Människor kan börja gråta för att de är förkrossade över sin situation och vill få förlåtelse, säger Niclas.
När Niclas gick bibelskola och tillsammans med andra samlades till lovsång och bön, hände det att människor fick profetiska budskap från Gud till olika människor.
– Vi fick också se och höra om hur människor blev berörda av Guds kärlek, blev helade och befriade. Guds rike kom och manifesterade sig där, säger Niclas.

Valde att vara ärlig

Idag driver Elin och Niclas företag tillsammans. Huvudsakligen består företagandet av inredningsmontage och webbutiken Jesusbutiken.se, men Elin arbetar ibland också inom vården. I samband med coronautbrottet i våras blev situationen ansträngd.
– Som egen företagare är man lite mer utsatt, och vi är relativt nystartade, så det finns inte utrymme för längre perioder utan intäkter, säger Niclas.
Orderingången gick ner och det var få jobb med inredningsmontage.
– Det kändes verkligen som om allt stannade av, och framtiden verkade oviss.
Oväntat dök det upp ett välbehövligt jobb, men Elin och Niclas var i riskzonen för att ha blivit smittade av covid-19. De hade inga märkbara symtom, men det hade ännu inte blivit möjligt att testa sig.
– Skulle jag vara ärlig och säga till arbetsledaren att det fanns risk att jag kunde vara smittad? säger Niclas.
Han valde att vara ärlig, vilket innebar att han gick miste om jobbet och pengar som de verkligen behövde.

Inget är omöjligt

– Det snurrade i huvudet och vi tänkte på konkurs. Skulle vi ens ha pengar att betala hyran? Vi ropade till Gud och sade: ”Vad gör vi nu?”, säger Elin.
I Bibeln läste de att Herren är deras herde och att Gud kommer göra en väg i vildmarken och strömmar i ödemarken.
– Vi har ofta tackat Gud för att han är vår herde och sen bara litat på det. Jag vill inte byta ut Jesus för allt guld i världen, säger Niclas.
Strömmar i ödemarken kom också.
– Under sommaren öppnades en ny dörr helt oväntat. Vi blev även välsignade ekonomiskt helt överraskande under denna tid.
Konjunkturer går upp och ner, men Elin och Niclas Ottvall väljer att lita på Jesus.
– Tillsammans med Gud är ingenting omöjligt. Hur omständigheterna än ser ut så kan de förändras med bön. Oavsett vad vi går igenom så bär tron på Jesus och hans löften står fast, för Han förändras inte, säger Elin och Niclas Ottvall.

MARIA JOHANSSON