Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Alla ska med

Robin Olsson | 14 sep , 2020
Den kände författaren Vilhelm Moberg sade en gång att: “Socialdemokraterna bara har två idéer. Att ta makten och att behålla den”. Aldrig förr har det varit lika tydligt som nu. Före detta Broderskapsrörelsen, dagens Socialdemokrater för tro och solidaritet (STS), har för första gången fått en muslimsk ordförande, då förbundets kongress den 22/8 valde Sara Kukka-Salem till Ulf Bjerelds efterträdare.
ledare_webb

Detta är ett tecken i tiden. Redan på 1990-talet myntade statsminister Göran Persson det välkända uttrycket: “Alla ska med”. För att vinna val i Sverige i framtiden har Sveriges socialdemokratiska arbetarparti gjort ett aktivt vägval och en nytolkning av denna devis. 2020 är det “Allah” som ska med, åtminstone i den gamla Broderskapsrörelsen. Hur samarbetet med ett annat brödraskap i samma bransch ser ut förtäljer inte denna historia.

Sara Kukka-Salem kommer från Stockholmsförorten Solna där hon varit oppositionsråd för Socialdemokraterna sedan 2015. Hon har även ett förflutet inom organisationen Hjärta - troende Socialdemokrater i Stockholm. En före detta ordförande för detta nätverk gjorde en kort karriär i partistyrelsen, nämligen Omar Mustafa.
Våren 2013 valdes nämnde Mustafa, på rekommendation av Stockholms stad, in i Socialdemokraternas partistyrelse. Han var ivrigt påhejad av den nyss avgångne ordföranden för STS, professorn i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, Ulf Bjereld.
Omar Mustafas karriär i partistyrelsen blev dock historiskt kort, endast en vecka, då tidningen Expo avslöjade att han i egenskap av ordförande i Muslimska brödraskapets svenska gren Islamiska förbundet i Sverige (IFiS) hade bjudit in talare till Sverige som öppet spred antisemitiska åsikter.
Det var i samband med detta som Sara Kukka-Salem första gången visade sig i riksmedia då hon sa till Aftonbladet: “Omar har tagit avstånd från de här extrema åsikterna och det hade jag hoppats att partiledningen skulle tro på”, sade hon till Aftonbladet.
Statsminister Stefan Löfven var dock den gången ståndaktig och krävde att Mustafa skulle välja mellan partistyrelsen och det Muslimska brödraskapet.

Muslimska brödraskapet är förbjudet i ett land som Egypten men i Sverige får samma organisation del av svenska biståndsmedel. Hur socialdemokratin och i förlängningen regeringen Löfvens ställningstaganden i olika sakfrågor kommer att präglas av detta vägval kan vi bara spekulera i. Den svenska regeringens historiskt dåliga relationer till Mellanösterns enda demokrati Israel lär inte bli bättre av detta.
Riksdagsmannen Björn Söder (SD) har med anledning av detta samband mellan Muslimska brödraskapet och bistånd från Sidas skattemedel ställt följande fråga, den 10/8, till biståndsminister Peter Eriksson (MP): “Nättidningen Ledarsidorna avslöjade den 7 augusti att Islamic Relief, som har nära och väldokumenterade kontakter med den radikala islamistiska rörelsen Muslimska brödraskapet, varje år erhåller ett grundanslag på drygt 100 miljoner från Sida. Därutöver har organisationen flera tilläggsanslag och kunde till exempel 2018 summera till mer än 155 miljoner kronor av svenska skattebetalares pengar. Beloppet är fullt jämförbart med vad Svenska kyrkan erhåller årligen vilket är 115 miljoner kronor. Olof Palmes Internationella Center erhöll drygt 78 miljoner kronor i ramanslag. Kommer statsrådet att vidta åtgärder för att stoppa svenskt bistånd till Islamic Relief, och hur ser dessa åtgärder i så fall ut?”.
Att svenska skattepengar finansierar den här typen verksamhet är  givetvis fullständigt oacceptabelt och borde föranleda kraftfulla åtgärder och ageranden från regeringens sida. Såvida inte regeringen Löfven faktiskt stöder islamistiska Muslimska brödraskapet?

ROBIN OLSSON