Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

"Det behövs en genomgripande andlig väckelse"

Monika Ekström | 13 aug , 2020
I dagarna kom Dan Johanssons nya bok från tryckeriet. Titeln är "Framtiden förutsagd - Profetisk kronologi." – Jag presenterar händelserna utifrån den ordningen de kommer att gå i uppfyllelse, berättar Dan för Inblick.
dan_webb

I boken "Framtiden förutsagd - Profetisk kronologi" gör Dan Johansson en sammanfattning av allt det som han har skrivit under 60 år.
– Den skiljer sig från mina andra böcker. Jag går inte in på djupet i grundtexterna och kommenterar, utan jag gör det mer koncentrerat, säger Dan.
En tidsaxel i boken ger en lättöverskådlig bild.
– Gogkriget är det första som kommer att ske. Länder kommer att gå samman och gadda ihop sig mot Israel. En fredsmäklare dyker upp, Antikrist, som räddar världen.
Egentligen hade Dan bestämt att det inte skulle bli någon mer bok.
– Men jag mötte människor som hade förvirrade tankar och de trodde si och de trodde så. Det behövdes en annan typ av bok som jag inte skrivit förut.
I oktober förra året började han skriva och den har nyligen kommit från tryckeriet.
– Den kan fungera som en profetisk uppslagsbok, ett profetiskt bibliotek.
Anledningen till att tankarna är förvirrade hos många beror på två saker enligt Dan.
– Förr var kristna läsare och alla satt med sina biblar och bläddrade. Vi läser inte Bibeln längre. Sedan är det ytterst få pastorer som undervisar om det här. Det är väldigt ovanligt.

"Oerhört allvarligt"

Det förvånar Dan, eftersom texter om Jesu återkomst är det näst största ämnet i Bibeln. Försoningen är det största.
– Församlingsledare bestämmer att det här inte är så viktigt och tänker "Det här behöver inte min församling höra om". Det är oerhört allvarligt.
På 50- och 60-talen undervisades det om det profetiska ordet och om när Jesus skulle komma tillbaka.
– Man spekulerade och så hände det ingenting. Sedan var det ingen som vågade ta upp det och nu har det gått 40 år, en hel generation. De har växt upp i församlingar där det varit dödstyst.
– Bröllopet, att få möta Jesus har de ingen aning om. De har inte hört talas om målet. Det är lite av en väckelsefråga och som har somnat lite. Det behövs en genomgripande andlig väckelse.
Dan hoppas att bokens titel ska locka människor som läser horoskop för att de ska se vad verkligheten säger.
– Det är viktigt att förstå att vi lever i den sista tiden.
I inledningen skriver Dan: "Nedanstående är ett försök att beskriva i vilken ordning det profetiska skeendet skall fullbordas. Det är inget försök att räkna ut när Jesus kommer utan snarare ett försök att följa profetorden i den ordning de skall gå i uppfyllelse."
Genom corona tror Dan att djävulen flyttar fram sina positioner.
– Pandemin är farlig, men det som händer bakom kulisserna är ännu mer allvarligt.

Injicera datachip

Han berättar om planerna för att vaccinera alla barn i Afrika och att samtidigt med vaccinet injicera ett datachip för att kunna följa upp vaccineringen.
– Där finns inga journalsystem och de har ont om datorer. Om en unge kommer tillbaka om ett år så vet han ingenting.
– Chippet är stort som ett dammkorn och genom det går det att läsa av vaccineringen. Fortfarande är det för Afrikas bästa.
Han tror att det snart inte går att handla med kort eller kontanter.
– Vi kommer till ett läge då vi kommer att tvingas att välja. Den dagen kommer det att bli ett stort avfall bland de kristna. De kan välja aktier och bankkontot eller Jesus.
– Ska vi ta märket och rädda allt vi kan rädda? Här kommer den stora skiljelinjen att gå. Folk kommer en dag att tvingas ta ståndpunkt för sin tro eller ta chippet.

MONIKA EKSTRÖM