Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Rigmor Holst: – Vi fick respons från Afrika

Monika Ekström | 07 aug , 2020
Förra veckan sändes Jesusfestivalen 2020 digitalt från Älmhult. Koncernchefen för Kanal 10, Börje Claesson, är nöjd med satsningen. – Jag tackar Gud för att vi gjorde det här och det blev faktiskt riktigt, riktigt bra, säger en glad Börje Claesson till Inblick.
rigmor (2)
– Kanal 10 har kanske aldrig betytt så mycket och behövts så mycket som just nu när kyrkor och kapell stängs ner. Då har vi en enorm möjlighet att nå ut, säger Börje Claesson. Jesusfestivalen har bestått av repriser från tidigare års möten. Mängder med böneämnen har strömmat in och responsen har varit god.
– Jag tackar Gud för att det har blivit någon som blivit helad på grund av de här repriserna och det finns de som tagit emot Jesus och blivit frälsa, fortsätter Börje. Det som överraskat honom är responsen från Norge, då satsningen är en samproduktion med Norge.
– Det som förvånat mig var att det var så positivt i Norge. Det var inte självklart, eftersom det var så många svenska program. Jag är bara överväldigad av den respons vi fått från alla som ringt och lämnat böneämnen. 

"Snacke norsk"

För att de norska tittarna skulle känna sig välkomna fanns Rigmor Holst i studion i Älmhult och pratade med norrmännen. En annan orsak till att ha en Jesusfestival i coronatider var att få en kontinuitet.
– Om det inte är corona nästa år så har vi Jesusfestivalen som vi brukar i Linnéskolans aula, men nu klarar vi av det på det här sättet. Börje avslutar med att ge en eloge till medarbetarna.
– Jag är överväldigad av att mina medarbetare ställer upp som de gör. Det är inget gnissel eller gny utan de är glada och tjänstvilliga och gör sitt absolut bästa. Jag är stolt över dem. Norska studiovärdinnan Rigmor Holst har också bara positiva saker att säga om årets festival.
– Jag är här för att "snacke norsk". Jag fick frågan om att vara här så att Norge skulle känna sig inkluderade. Det är en fantastisk idé, tycker Rigmor. Till en början var hon skeptiskt, men fick omvända sig.
– Norrmännen tycker att det är kul att Kanal 10 bemödat sig med att ta med en norrman.

Hela världen

Rigmor var med i de sekvenser som sändes live och hon läste upp de norska böneämnena.
– Vi har även fått sms och mejl från folk som lyssnar från andra länder och som tydligen kopplar upp på nätet i dessa tider. Det har kommit respons från Afrika, inte många men ändå.
– Därför vidgade vi oss i inbjudan och sa "Var du än befinner dig i världen så är du välkommen att titta". Rigmor har själv tittat på konferensen på storbildsskärmen i Citykyrkan och blivit välsignad.
– Jag trodde att det inte skulle kännas live, men även om det är repris så blir människor helade. Jag har kommit på mig själv med att sitta och skratta och har blivit riktigt välsignad.
– ”Wow, vilken bra undervisning”, har jag tänkt. Jag tror att det är det tittarna också upplevt. Rigmor tycker att det är viktigt att inte bli bekväm och sätta sig ner och inte göra något i dessa tider.
– Det är nu vi ska mobilisera. Jag tror att Gud vill ta sitt folk i anspråk.
– Alla vill göra gott, men vi i kyrkan ska göra mer gott än alla andra. Det är bara vi i kyrkan som kan förkunna omvändelse, tron på Jesus, dopet och att följa Jesus, avslutar Rigmor.
MONIKA EKSTRÖM